Д.р Светлана Милановска

+

Добредојдовте во нашата амбуланта.

 

Доколку го баравте Вашиот матичен лекар, сега сте на правото место. Приватната здравствена установа "Д.р Светлана Милановска" секогаш Ве пречекува со  полна

енергија и целосна посветеност.

Вашиот семеен лекар.

 

 

 

 

 

 

Ние Ви ја нудиме нашата искрена посветеност за Вас и Вашето семејство. Повелете во нашата амбуланта да се запознаеме и да Ве увериме во Вашиот најдобар избор за матичен лекар.

Ние се грижиме за Вашето здравје.

Дијагноза

Наша мисија

Матичен лекар

Примарна здравствена заштита

на највисоко професионално ниво.

Прецизна дијагноза е првиот чекор.

Медицински услуги со хуман однос и во пријатни услови.